Oók ik schrijf

Ik deel met jou waar ik geïnspireerd door raak, you’re gonna like it or not.
Handig voor diegene die te druk is om aan een boek van 242 pagina’s te beginnen. Mijn blogs lees je tussendoor, in vijf minuten.

“Dat jij de rust hebt om te lezen joh! Dat kan ik écht alleen als ik op vakantie ben”

Klinkt dat bekend in de oren? Jarenlang had óók ik de rust niet om te lezen. Maar ná mijn tweede sabbatical lukte het me dan eindelijk om in Nederland een boek uit te lezen. Tijdens het lezen ging er een wereld voor me open en deze wereld, een wereld die tijd kost, wil ik met jullie delen! Een wereld van hoofdletters, punten, komma’s maar vooral eyeopeners en verborgen wijsheden. Prachtige verborgen wijsheden. Geschreven op papier. Want ja .. Ik moet bekennen dat ik zo’n type ben die nog boeken koopt omdat ik graag het gewicht van het boek wil voelen, ik de bladzijden om wil slaan en aantekeningen wil maken, wil strepen en arceren.

Je zal merken dat mijn blogs jou even doen stilstaan, terwijl ik je eigenlijk in beweging wil brengen. Mijn blogs zetten je aan het denken. Ze zorgen voor een kritische blik op de maatschappij of op jouw eigen handelen. Ze dragen in ieder geval bij aan een ogenblik nadenken en de tijd nemen om dat wat je bezighoudt wellicht net even anders aan te pakken.

Blogs gebaseerd op titels zoals; ‘Brieven aan Koos’, ‘Flow en de kunst van het zakendoen’, ‘The Power of Now’, ‘The subtle art of not giving a fuck’, ‘Bevrijd door liefde’, ‘The crossroads of should and must’, ‘Het dertigersdilemma’, ‘Echt contact’, ‘Beren op de weg, spinsels in je hoofd’, ‘Leven zonder smartphonestress’ enzovoorts.

Uiteraard komen de inzichten die ik tijdens mijn reizen kreeg, de inspiratie die ik uit mijn dagelijkse omgeving haal en de verbanden die ik leg als trainer en coach ook aan bod. Soms in het Nederlands, soms in het Engels.

ENJOY